Alles start met een goede fundering

Een goede fundering heeft als voordeel dat de baan op de lange termijn minder onderhoud nodig heeft. Dit bespaart u kosten.

01. Budget

Wij houden hierbij altijd rekening met uw budget, vaak zijn er verschillende opties mogelijk. Ook is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden, zoals graafwerk, door uw eigen clubmensen te laten uitvoeren.

02. Ondergrond

De keuze voor een goede fundering is afhankelijk van de ondergrond. Padel Projects kijkt daarom altijd eerst met u naar de beoogde locatie en brengt op basis daarvan advies uit.

03. Bepalende factoren

De keuze voor een goede fundering hangt af van een aantal zaken. Allereerst kijken we met u naar de hardheid van de ondergrond. Een padelbaan brengt door de stalen kooiconstructie en glazen wanden veel gewicht met zich mee. Bij een te zachte ondergrond kan de baan hierdoor verzakken. Een goede fundering kan dit voorkomen. Ten tweede is de waterdoorlatendheid van de ondergrond van belang. Indien deze onvoldoende is kan de padelbaan blank komen te staan. Een waterdoorlatende fundering biedt dan uitkomst.

04. Vast en waterpas

Ten slotte dient de ondergrond vast en waterpas te zijn. Als dit niet het geval is kan dit het spel beïnvloeden. Dit alles neemt niet weg dat het begint met de keuze voor een juiste locatie: met een goede ondergrond is een fundering niet nodig en kunt u kosten besparen. Wij helpen u hier graag bij. Om de glas en staalconstructie van een stabiele fundering te voorzien, storten wij een gewapende funderingsbalk in beton rondom het terrein. Op deze manier kunnen wij niveauverschillen opvangen en creëren wij een volledig horizontaal speelveld op een stabiele ondergrond.

Kunstgras

FIBRILADO

MONOFILAMENTO

MONOFILAMENTO MONDO

KOOICONSTRUCTIE

RAL-kleuren

Officieel Padelnet met opspansysteem

Veiligheidsglas

Het veiligheidsglas waarmee gewerkt wordt is voor een standard kooien 10mm. Voor Panoramische Padelkooien gebruiken wij 12mm Tempered glas.

Verlichting

Bij nieuwbouw wordt conventionele verlichting bijna niet meer toegepast. Wij werken tegenwoordig uitsluitend met LED.

De belangrijkste voordelen:

Lage energiekosten – Besparing tot wel 50% door het toepassen van LED verlichting.

Geen warming-up nodig – Direct inzetbaar 

Weinig onderhoud –  LED-verlichting heeft weinig onderhoud nodig en gaat lang mee (25 jaar versus 4 jaar t.o.v. conventionele verlichting)